K tradičně české kuchyni neodmyslitelně patří kvalitní a poctivé české pivo, jaké pro vás vaří Pivovar Rohozec již od roku 1850.
Díky kvalitě rohozeckého piva je pivovar držitelem řady významných tuzemských i mezinárodních ocenění.
V nově zrekonstruované restauraci pro vás připravujeme také tradiční českou kuchyni. Základem dobrého jídla jsou kvalitní suroviny,
protože jak říkaly naše babičky: „Co jde do hrnce, jde taky z hrnce!“ Proto se pro přípravu našich jídel,
snažíme využít suroviny od lokálních dodavatelů a farmářů.
Ve všední dny pro vás máme nachystané POLEDNÍ MENU.
Odpoledne a přes víkendy je pro vás připravená STÁLÁ NABÍDKA jídel, kterou budeme doplňovat o tematické akce např:
rybí a zvěřinové hody, steakové a řízkové speciality a mnoho dalších. O akcích se vždy dozvíte na našich webových stránkách, Facebooku, Instagramu nebo přímo v restauraci.
Naše kuchyně je také připravena vyhovět vašim individuálním požadavkům na oslavy, rauty, firemní akce a další události.